O meni

Ja sam Tamara, mama troje dece, preduzetnik, bloger i ljubitelj prirode. Odrasla sam u dvorištu, a onda neko vreme živela u stanu tek da uvidim da to definitivno ne želim ni sebi ni porodici. Sada živimo u predgrađu i kujemo planove kako da se preselimo u jednu varošicu u Vojvodini i ostvarimo snove. Za sada se na tom putu krećemo veoma sporo, ali verujemo u uspeh.

Od 2011. godine sam suvlasnik porodičnog portala Demetra, gde pišem i blog o kolicima za bebe. U slobodno vreme učim da pletem, volim da gajim cveće, a posebno sukulente i sedume. Maštam o tome da jednog dana imam svoj rasadnik sukulenti i da posedujem polja lavande. Uživam u kuvanju i uglavnom sama pripremam rođendanske torte i kolače, u skladu sa svojim znanjem i mogućnostima.

Mi smo jedna sasvim obična porodica, kojih čini mi se sve manje ima. Ne spadamo ni u grupu onih koji žive na selu, kao ni u one koji su opterećeni organskom hranom i nekim alternativnim metodama lečenja, ali ni u sve veći broj onih koji su u stanu, okupirani su obavezama i jure po ceo dan. Rekoh već, mi smo potpuno obični i jedini cilj nam je da što više ugodimo sebi, da uživamo, a da se deca raduju svim onim malim stvarima i imaju detinjstvo nalik na naše nekada.

Cilj ovog bloga je da promovišem opušten i prijatan način života, bez mnogo panike, a sa puno ljubavi. Porodični život nije uvek lak, ali je definitivno prelep! Nema potrebe da potenciramo da su deca glavna ili roditelji, nema mesta histeriji i preterivanju, nema razloga da ih uvaljujemo okolo ili šaljemo na selo. Sve može da bude potpuno drugačije! NAŠA PORODICA JE TIM! Tim koji teži istom cilju i trudi se da samostalno funkcioniše uz međusobnu pomoć.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑