Barbie rođendanska torta

Pravimo za ovaj rođendan onu tortu sa lutkom u sredini. Ako mene pitate, to je davno prevaziđeno i skroz mi je glupa ideja, ali ko me je terao da sa sada četvorogodišnjakinjom razgledam ideje na Pinterestu. Naravno da je ona zaključila da je to tako ”kul” i prelepo. Dalje…Save

Save

Save

Save

Advertisements

5 thoughts on “Barbie rođendanska torta

Add yours

 1. Evo me – još jedna sa sličnim fix idejama i konstatacijom da sam super uradila posao ako prepoznaju o čemu se radi… Fondan je i meni lakši, uz to pravljenje torte liči na igru plastelinom. No moji klinci su rođeni sred leta i torte pravim na +40 pa eto meni izgovora za nesavršenosti. Inače, boju u prahu malo razredim. Stavim samo malo u činijicu ili šoljicu i kap vode. I razmutim. I nema tačkica. Moja prva torta je bila bubamara. Ličila je na krokodila. Zgaženog i krvavog.
  A ova tvoja torta je super baš. Vrlo lepo i uredno. Jedina mana koju ja vidim je ta što se lutka ne jede 🙂

  Liked by 1 person

  1. Hvala na komplimentima za tortu! Da, za boje u prahu sam zaboravila da napomenem da inače tako radim, ali sada sam namenski ostavila ovako.
   Nasmejala sam se za bubamaru slatko 😀
   Inače moram priznati da ja na opcije crvene i crne ne pristajem da pravim, tačnije ne pokušavam, jer to bude potpuni fijasko od konzistencije. Previše boje se dodaje da bude baš intenzivna, pa onda i prah šećera. Sigurno da može sa drugim bojama da se dobije, ali ja nisam umela jednom kada sam pokušavala i više ne pokušavam. Crnu pravim u minimalnoj količini tek kad mi treba za zenice i slično. Uskoro ću gledati da postavim slike još nekih torti koje sam pravila.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑