Kako odlučiš da odeš iz grada?

Večita dilema je žargonski rečeno ”odakle vam muda” iliti – svi jure u grad, a gde ste vi krenuli? Ima i oni koji to kažu da ne bi mogli, onih kojima je sve to toliko neverovatno da uvek traže još i još dodatnih pojašnjenja: odakle takva ideja, kako presečeš, kako ovo ili ono funcioniše, čega se odričeš, šta dobijaš. Dalje…

 

Save

Advertisements

11 thoughts on “Kako odlučiš da odeš iz grada?

Add yours

 1. Divno. Što sam starija, i sama više težim ka tim nekim “prirodnijim” sredinama. Živim trenutno u predgrađu, u kući, i u 22h kod mene i oko mene je totalni mir i tišina i niko mi ne skače po glavi. A opet je sve blizu…Držim vam palčeve da uspete u svojoj nameri.

  Like

  1. Hvala! Mi težimo manjem mestu gde dosta sadržaja ima, da bi deca mogla da relativno sama funkcionišu, kada budu stariji, a opet da se ne gubi mnogo vremena u prevozu. E sad…

   Like

  1. Hvala! Nas uglavnom svi pitaju kako je moguće da neko sve više teži udaljavanju od Beograda, kada uglavnom svi žele da se skuće upravo tu. Ne znam da li smo zaista izuzetak, ali nam definitivno svaka promena u tom smeru prija.

   Like

 2. Da, da, apsolutno mogu da razumem potrebu da se ode iz grada. I sami smo bežali iz blokova u seosku kuću u Vojvodini dok se nismo penzionisali i evo nas skoro dve decenije van grada i…ne fali ništa.
  Moja deca razmišljaju takođe da pređu na selo.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑